Stabil tartást biztosító teherhordó szerkezetek

teherhordó szerkezetek

A modern építészeti megoldások olykor megkívánnak egyedi kivitelezéseket, amikre csak specifikus termékek bevetésével van mód. Gondoljunk bele abba, hogy mi volt régen, amikor nem léteztek olyan rendszerek, mint a mostani teherhordó szerkezetek.

Milyen kihívást jelentett néhány 100 évvel ezelőtt a hidak, felüljárók, viaduktok elkészítése? Manapság ez már jóval könnyebb, mert megvan ennek a kidolgozott stratégiája és a szakemberek tudják, mihez kell nyúljanak a probléma orvoslásához. A teherhordó szerkezetek egyszerűen felépíthetők már, gyakran minimális szerszámigénnyel, különleges szaktudás nélkül. Nincs időveszteség fából összeácsolt gerendák és deszkák összeállításával, amik használata gyakran nem felelne meg a szakszerű biztonságvédelmi előírásoknak.


A teherhordó szerkezetek magas biztonságot nyújtanak
A sokoldalúság gyakran meghatározó feltétel, amiben a PERI UP Flex egy univerzális teherhordó szerkezetek jeleskednek. A 25-50 cm-es raszterekben történő kialakítás révén még a legkülönfélébb geometriai elemekhez való alkalmazkodás sem okoz gondot. Teherhordó tornyok és térállványok létrehozására ugyanúgy nyílik esély az előtéttárcsás kiképzés révén. Ezek a teherhordó szerkezetek a szárak optimális elhelyezésével magas szintű anyagkihasználásra nyílik lehetőség. A hatékony raszter kiképzés maximális rugalmasságot tesz lehetővé. A teherhordó szerkezetek merevítőkkel, járótáblákkal, oldalvédelemmel, valamint további kiegészítőkkel vannak ellátva. Érdemes többet megtudni ezekről az elemekről a műszaki adottságaikat tekintve a peri.hu weboldalon.