Ennyire egyszerű a bútorlap falra rögzítése

bútorlap falra rögzítése

Léteznek olyan gyors és egyszerű megoldások bizonyos munkák kivitelezésére, amikre alapvetően nem is gondolnánk. Itt van máris a bútorlap falra rögzítése, amihez sokan szívük szerint kalapácsot és szeget használnának, de ez biztosan nem lesz elég a siker érdekében. Legfeljebb akkor lehet az említett szerszámokkal dolgozni, ha a fal maga fából készül.

Ellenkező esetben minimum fúrót és csavart kell beszereznünk. Van azonban egy kiváló alternatíva, amivel sokkal gyorsabb és tisztább eredményt érhetünk el, nem beszélve a tartósságról. A bútorlap falra rögzítése ragasztással pillanatok alatt megoldható és a stabilitás is garantált. Természetesen ehhez okosan kell kiválasztanunk a készítményt, ami nem jelenthet gondot, amennyiben a hun.sika.com weboldalon nézünk körül.


Bútorlap falra rögzítése szakszerűen


Bármit helyezünk fel a tartószerkezetre, joggal várjuk el azt, hogy tartósan ott maradjon. A bútorlap falra rögzítése sem kivétel ez alól. Tetszőleges méretű lapokat alkalmazhatunk erre a célra. Akár teljes belső burkolatként használhatjuk akár mindegyik vagy csak némelyik oldalon.

Előnye a bútorlapoknak, hogy melegebb, természetesebb hangulatot adnak, jól szigetelnek, valamint a felületükre már bármit felcsavarozhatunk egyszerűen az eredeti fal megsértés nélkül. A bútorlap falra rögzítése szempontjából ugyanakkor érdemes adni a részletekre, mert némelyik, például a gipszkarton elemek ezeket közül érzékenyebbek a terhelésre. A Sikaflex® 118 Extreme Grab egyenletes eloszlást fog nyújtani, ami stabilitást kölcsönöz így bátran számíthatunk az akár évtizedes erős tartásra.